Motiverad eller inte????

Ja de e den stora frågan...

Jag vill jätte gärna börja träna å gå ner mina extra kilon till en början sen efter jag gjort de så vill jag så klart gå ner lite till.. Samtidigt som jag såååå gärna vill så finns inte riktigt motivationen där å de e skit jobbigt :(

Men idag kl 17 ska jag å syrran iväg å köra i alla fall första passet e ju gratis vill ju se hur de känns efter jag har tränat innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra..

För man binder sig ju i ett helt år.. Å om jag nu bestämmer mig för att göra de då hoppas jag verkligen att syrran tjatar å får me mig till gymmet i alla fall 5 dagar i veckan :)

Jag förlitar mig helt på henne i så fall för jag vet att jag aldrig skulle komma iväg å träna själv vilket e sjukt tråkigt men de vet jag att de aldrig skulle hända.. Å då lär de bli träning på kvällarna för oss på vardagarna i såna fall så putte kan va hemma me lilleman..

Ska se hur de känns efter idag å sen ska jag väl sätta mig å snacka me putte om jag känner att jag verkligen vill köra på till 110% de återstår å se efter passet idag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0