2 Månader

Ja idag blir min prins 2 månader..
Tiden har gått sjukt fort, å jag njuter av varje sekund me min son han e de bästa som finns..
För 2 månader sen låg man på förlossningen me såna smärtor å va öppen 8 cm å vid 12 taget kom en specialist in å gav mig ryggmärgsbedövningen.
Jag ville ha den trots att jag hade sagt innan att dom får verkligen inte ge mig den men jag hade såå ont att jag inte klarade av den smärtan så jag bad om den självmant.
Å när jag hade fått den så försvann smärtan de va en helt otrolig känsla å sen tog de tid för dom sista 2 centrimetrana men de va de värt me tanke på att smärtan va borta.
Å nån timme innan krystarbetet så kopplade dom bort bedövningen å vid kl 16 så började jag me krystarbetet som pågick i 2 timmar å ja ljuger ju om jag säger att de inte gjorde ont för de gjorde de verkligen å 18:03 va min prins ute :)
Å de va en sååå otrolig känsla när dom la upp honom på bröstet då rann de några lyckotårar ner för min kind å ner för Patriks kind me :)
Så lycklig som man va då de går inte att beskriva me ord... Jag e självklart lika lycklig idag men ni som fött barn förstår vad jag menar..
Å jag kan känna ett lyckorus genom kroppen när jag ligger å tittar på min son han är verkligen de BÄSTA som har hänt mig.. Han e sååå perfekt å underbar på alla sätt.. Å han e min de finns ingen som kan säga nå annat...

Markus Mamma älskar dig över allt annat glöm aldrig de...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0