God Morgon Världen..

Idag är det torsdag och dagis för Markus och idag är det hans farfar som lämnar..
I morse vaknade jag upp relativt pigg måste jag få säga och det är inte ofta de händer så de tackar jag för..

Inatt vaknade killarna bara 1 gång å ville ha välling å dom vaknade samtidigt vilket typ aldrig har hänt tidigare så de tackar jag åxå för..

Idag ska jag väl inte göra så där jätte mycket plocka å dona lite här hemma blir de väl sen strax innan 11 så tar jag å christopher en promenad till gamla stan till den underbara barnbutiken nära och kära som idag har 20% på hela sortimentet.. Hoppas på å hitta nåt kul som passar mina killar men det återstår att se..

Igår hittade vi en del saker åt dom i julklapp ja jag är ute i god tid å jag älskar det..
Men hur som helst efter all shopping så åkte vi hem till puttes föräldrar å dom köpte 2 av julklapparna av mig vilket är helt okej för jag köper ju grejer som jag vill att barnen ska ha å sen om andra vill köpa de av mig för att dom inte vet vad dom ska köpa är helt okej :)

Jag vet ju vad vi har å vad som kan passa mina killar och vad vi vill ha till dom så 2 av grejerna löpte dom igår å dom grejerna va till markus.. Och de va en draglarv som dom har på hans dagis han är helt tokig i den så han måste ju självklart ha en egen hemma åxå :) å sen hittade jag en sååå passanda julklapp till honom å de är en elefant som rör på huvudet å låter som en elefant när man trycker på foten å den vart puttes mamma helt överlycklig över att hon ska få ge markus i julklapp för markus är helt tokig i elefanter men känns som de är elefant stopp snart för nu har han en del elefanter hehehehehe..

Bilder på de vi fick me oss hem från gårdagens shopping kommer...
Å jag bytte byxorna till en större stolek <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0