Ny Madrass..

Ja igår åkte vi till babyproffsen för att flytta markus stol till baksätet å de vart väl sådär måste jag säga tycker hon slarvade as mycket å verkade inte ens vilja göra de hon tyckte putte skulle göra de själv för de sa hon till honom när vi kom in å sa att vi ville ha stolen flyttad..

Så får se om vi har den där eller om vi försöker flytta den själv...

Kan ju vara som erika sa att de ser konstigt ut för att vi e ovana... Men enligt kärringen som flytta den så måste vi ha den i mitten för att de ska bli bäst.. Är de verkligen så??? Nån som vet???

Jag ville ju ha honom bak vid nån av dörrarna för de blir lättast när man ska ha i å ur honom ur stolen.. Nu måste man ju fan in i bilen me honom i knät å sen trixa ner honom i stolen as jobbigt.. Å de kommer ju inte jag kunna göra när jag e höggravid...

 

 

Sen köpte vi en ny å tjock madrass till lilleman så skön den va ska köpa ny kudde åxå men de får vänta några veckor för jag har hört att man inte ska ha allt nytt på en gång utan att kroppen behöver vänja sig me de ena först så kudden tar vi lite senare :)
Han sov verkligen jätte bra på den nya madrassen får hoppas att han kommer göra de varje natt så de inte bara va en engångs förtelse..
Men de såg verkligen hur skönt ut som helst när han låg å sov på den där tjocka, mjuka å fluffiga madrassen :)


Kommentarer
Postat av: Micaela

Ja det är säkrast att ha honom i mitten om ni skulle bli påkörda från någon av sidorna, det är därför man rekommenderar att ha dom så.

2010-06-29 @ 12:23:27
URL: http://micaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0